La vie Niet gecategoriseerd

Bonne année!

We willen jullie een gelukkig, mooi en geweldig 2023 wensen!

Begin vorig jaar begonnen we met inpakken en eind februari lieten we ons Goese leventje achter om een nieuw avontuur aan te gaan in Zuid-Frankrijk. 

Na een ander-halve maand wachten was het 15 april eindelijk zo ver en zaten we bij de notaris om te tekenen voor ons nieuwe huis. We stonden te springen om aan de slag te gaan. Maar zoals jullie al weten lagen de spullen van de vorige bewoonster nog in het huis dus zijn we daar eerst nog een paar weken mee zoet geweest. 

Toen we eindelijk aan de slag konden wisten we bijna niet waar we moesten beginnen. Er was zo veel te doen in en om het huis. Daarnaast hadden we natuurlijk ook nog onze bruiloft om voor te bereiden. 

Ondertussen heeft de tuin flink wat liefde gehad en kunnen we in het voorjaar beginnen met het aanplanten van een moestuin. De gîte is op de buitenkeuken die we dit voorjaar willen maken na af en kan voor volgende zomer verhuurd worden. Ook in huis hebben we al een begin kunnen maken aan de grote verbouwing. 

25 juni hebben we een prachtige bruiloft gehad. Gevolgd door een hele warme zomer waar we vaak verkoeling moesten zoeken in de schaduw en het zwembad. Genoten van de Franse zomeravonden en veel geleerd bij onze buren van het wijn Château waar we nu tussen het klussen door werken. 

Die tijd lijkt al weer zo lang geleden nu de houtkachel flink brand en het buiten -7 graden is. Met de kerst hebben we een mooie kerstboom uit het bos gehaald en in de avonden zitten we dicht bij het haardvuur denkend aan wat een spannend en fantastisch jaar 2022 is geweest. Uitkijkend naar wat 2023 ons weer voor nieuwe avonturen gaat brengen…