Over ons

Hallo!

Wij zijn Laura en Pieter.
25 en 30 jaar oud.
Sinds maart 2022 wonend in de buurt van het prachtige dorpje Albas.

Voordat we in Albas woonden hebben we 3 jaar een horecazaak Jardin ontbijt & lunch gehad in Goes (Zeeland). In het voorjaar van 2018 gingen we opzoek naar een huisje om samen te gaan wonen. In april kwam het pandje aan de Opril Grote Markt 2 in Goes te koop en we waren opslag verliefd. Na een jaar verbouwen konden we dan eindelijk ons eigen horeca zaakje openen.
Onze gedeelde passies voor eten, koffie, en planten maakten het een liefdevol plekje voor iedereen.

Tijdens een vakantie in 2020 bij de ouders van Laura, wonend in Tournon d’Agenais, zagen we Maison du Lot. Een oud spoorhuisje dat minstens 30 jaar leeg had gestaan. Liggend aan de rivier de Lot in een prachtige omgeving. De vakantie werd gevolgd door een lockdown waardoor ons zaakje in Nederland dicht moest. Dus grepen we onze kans en hadden we een halfjaar de tijd om dit huis weer nieuw leven in te blazen. Na 5 maanden was het eindelijk af en konden we in de zomer de eerste gasten ontvangen!

Na zo’n lange tijd in Frankrijk te zijn geweest, begon het bij terugkomst in Nederland te kriebelen. In het najaar 2021 kwamen we ons huis in de buurt van Albas tegen. We hadden gelijk allerlei nieuwe ideeën en hebben ons huis en zaakje in Goes te koop gezet. 

1 maart 2022 is het dan eindelijk zover.
Op weg naar een nieuw avontuur in Zuid-Frankrijk!
En dat is niet alles…
We gaan 25 juni 2022 trouwen op het terrein van de ouders van Laura!

Liefs,

Pieter & Laura