La vie

Afscheid Jardin ontbijt & lunch

Deze week nemen we afscheid van Jardin.

De laatste dagen waar iedereen nog kan genieten van onze koffie en taart. Wat een prachtige tijd hebben we hier de afgelopen 3 jaar gehad. We willen iedereen die geweest is in deze jaren bedanken voor alle gezelligheid en de mooie verhalen die we konden delen.
Alle liefde die we in de zaak hebben gestopt kregen we van jullie dubbel en dwars terug.

2 thoughts on “Afscheid Jardin ontbijt & lunch

  1. Nebivolol tablets 20 mg are light blue colored, round shaped, biconvex uncoated tablets debossed with L on one side and 85 on the other side lasix side effect After listening to Zhao Ling is words, can smoking cause erectile dysfunction Xiaoyaozi touched the feather fan sword on his back and nodded, expressing his approval of Zhao Ling is statement

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *