La vie

Verbouwing van de gîte is begonnen!

Nu we het huis en de tuin een beetje aan kant hebben zodat we er kunnen leven is het tijd om aan de gîte te gaan beginnen.

Afgelopen week begonnen we aan de voorkant van het huisje met ‘ontbossen’. Flink wat stekels en klimop leken de boel over te nemen dus moesten wat getemd worden. Na een groot deel weg te hebben gehaald kwam er ineens een wasplaats/bron van water te voorschijn! Een mooie toevoeging voor de gasten straks om te bewonderen. Zonde om dat achter de stekels verborgen te laten!

Binnen hebben we de simpele kitchenette weg gehaald en de badkamer leeg geruimd voor wat overzicht. Het lijkt er op of ze in de badkamer gewoon maar wat restjes tegel hebben gebruikt want je vind er 4 verschillende soorten. Nu staan de verfkwasten klaar om eerst de muren van de slaapkamer en woonkamer wat op te frissen voordat we aan het grote werk van de keuken en badkamer beginnen.